zaterdag 15 augustus 2020
Dojo Saikoro
Senioren Minimaliseren

De jongste telg van onze kararegroepen is bedoeld voor onze meest volwassene leerlingen. Deze 'senioren' trainen net als de volwassenen niet meer zo zeer gericht op wedstrijd en competitie maar veel meer gericht op fysiek en mentaal lekker in je vel (komen te) zitten.

In de volwassenemgroep kunnen de trainingen pittig zijn en dat geldt onverminderd ook voor de senioren. Bij de senioren bieden wij echter meer de mogelijkheid tot tussentijds herstel. Bovendien schenken we daarbij extra aandacht aan het luisteren naar het eigen lichaam.

Grenzen leren ontdekken is voor elke leeftijd goed, je moet alleen wel weten of leren wanneer even rustig aan te doen. Aangezien daags na de trainingen onze leerlingen ook graag willen kunnen lopen en bewegen letten we bij de senioren ook meer op de cooling down en wordt er meer specifieke aandacht besteed aan leningheid of eerder nog mobiliteit.

Kortom, ook voor senioren bieden wij trainingen op maat waarbij middels karate lekker bewegen wordt mogelijk gemaakt voor elke leeftijd.

Net als voor al onze lessen geldt is ook hier de mogelijkheid tot een proefles om te beoordelen of karate iets voor u is.

  
Copyright (c) 2009 by Portal Partners B.V. GebruiksovereenkomstPrivacybeleid