donderdag 29 juni 2017
Dojo Saikoro
Welkom bij Dojo Saikoro Minimaliseren

Laatste update : 4 januari 2017

Welkom op de website van Dojo Saikoro, dé Budovereniging van Hoofddorp en omstreken. In een veilige en gezellige omgeving geven Rogier van der Peijl en Sergio Schouten vol enthousiasme karate en jiu-jitsu lessen aan leerlingen in de leeftijd vanaf 8 jaar.

Het doel van lessen is niet enkel het aanleren van verschillende (verdedigings)technieken maar ook komen de omgang met medeleerlingen en het opbouwen van zelfvertrouwen aan de orde. Het gaat bij Dojo Saikoro om zelfontplooiing op zo veel mogelijk gebieden.

Dat de gemoedelijke sfeer niet in de weg staat aan een goede en intensieve training is het beste te ervaren in een proefles.

Hierbij nodigen wij u of uw kind dan ook uit om eens een les mee te komen doen.

Meld u aan via info@saikoro.nl en u krijgt zo snel mogelijk te horen op welke dag en tijd u of uw kind langs kan komen.Wij zien u graag verschijnen!!

  
Vraag Minimaliseren
Mijn goede voornemens voor dit jaar

Antwoord versturen 
Nieuws Minimaliseren

We gaan weer beginnen

2017 is een feit, het 10e jaar Saikoro. Op naar een jubileum!

vanaf 10 januari beginnen de lessen weer. Hopelijk tot dan!!

lees verder ...

Jiu-jitsu successen in Beverwijk en Petten

De jiu-jitsu jeugd heeft recentelijk een toernooi in Beverwijk en een toernooi in Petten gehad. Veel nieuwe deelnemers en goede resultaten! Voor onze leden zijn de foto's op de facebook pagina te vinden.

Er is nu een goede wedstrijdgroep ontstaan, iedereen heeft leuke wedstrijden gehad en maakt zich klaar voor de volgende wedstrijd op 29 mei in Almere

lees verder ...

Foto gallery vernieuwd!

De fotoalbums deden al een tijdje moeilijk op deze website. Deze is geheel vernieuwd. Binnenkort meer leuke foto's van Saikoro.

lees verder ...
Contributie Minimaliseren

Ten aanzien van de contributie vanaf januari 2016 bieden wij u de mogelijkheid om uw contributie naar eigen keuze op een van de volgende twee manieren te voldoen:

-  het jaarbedrag in 1 keer overmaken of

-  automatische incasso per maand

(maandbedrag = jaarbedrag gedeeld door 12)

Betaalt u niet in 1 keer maar heeft u ook nog geen automatische incasso, haal dan snel het formulier bij een van de docenten.

Check voor de hoogte van de contributie ook de website onder algemene informatie.  
Vakantie

nog aanstaande Vakanties 2016

zomervakantie              13-7 // 28-8herfstvakantie              15-10 // 23-10kerstvakantie               21-12 // 08-1-2017

  
Agenda Minimaliseren
zomervakantie
Start Date/Time:
woensdag 19 juli 2017
End Date/Time:
zondag 3 september 2017
Recurring Event:
One time event
Importance:
Normal Priority
Description:
Enter event description
Owned by Administrator Account On donderdag 21 juli 2016
KBN / JBN Minimaliseren

In deze examen periode willen wij uw aandacht ook vestigen op de lidmaatschap van de Karate Bond Nederland e/o de Judo Bond Nederland. Ondanks dat voor velen Dan examens ver weg lijken is het toch verstandig om z.s.m. inschrijving bij de bond te regelen. Voor bijvoorbeeld wedstrijden is het verplicht lid te zijn van de KBN / JBN en voor deelname aan een Dan examen moet men 3 jaar lid zijn van de bond.

Inschrijving bij de KBN kan via www.kbn.nl
Inschrijving bij de JBN kan via
www.jbn.nl

  
Copyright (c) 2015 by Dojo Saikoro GebruiksovereenkomstPrivacybeleid