zaterdag 15 augustus 2020
Dojo Saikoro
Wedstrijden Minimaliseren

WEDSTRIJDREGLEMENT

-          Voldoende trainen in aanloop naar een wedstrijd toe (de trainer coach kan bepalen of er voldoende getraind is)
-          De deelnemer dient uiterlijk op de door het WOC (op dit moment Cor Verhoeven) aangegeven datum het volledig ingevulde inschrijfformulier en het inschrijfgeld te hebben ingeleverd.
-          De deelnemer moet zich tijdig melden op de wedstrijdlocatie, op de tijd zoals door de leraren aangegeven
-          Verzorgde presentatie, gewassen en gestreken pak, haren netjes, nagels geknipt oftewel algehele persoonlijke verzorging is een vereiste
-          Positieve houding, dat wil zeggen,gaan voor een goed resultaat, geen gevloek of getier, geen discussie met de scheidsrechters of organisatie
-          Elkaar helpen en aanmoedigen
-          Bij vragen over beslissingen van scheidsrechters of andere wedstrijdgerelateerde vragen wordt de coach of het WOC benaderd.
-          Op het moment dat de leerling vertrekt vanaf de wedstrijdlocatie naar huis wordt dit gemeld aan de coach.
Dit geldt niet alleen voor de leerlingen maar ook voor de ouders. Vragen en opmerkingen kunnen er altijd zijn. Die dienen echter te worden gesteld aan de leraar (Sergio) en niet aan de scheidsrechters of organisatie. Wij zullen die vragen beantwoorden of zelf doorleiden aan de wedstrijdorganisatie. Van ouders verwachten wij logischerwijs ook een positieve inslag en aanmoediging. Het gaat immers voornamelijk om het plezier dat onze kinderen moeten hebben in karate en karatewedstrijden.

 

  
Copyright (c) 2009 by Portal Partners B.V. GebruiksovereenkomstPrivacybeleid