Start lessen 18-8-2020

Beste allemaal,

Na een zeer bijzondere eerste helft van het jaar gaan we bijna beginnen aan deel 2. De zomervakantie is bijna voorbij en wij willen graag even stil staan bij wat Corona voor de komende periode lijkt te gaan betekenen.
We gaan daarbij uit van de situatie, zoals die nu is, met de bijbehorende maatregelen. Als daar door omstandigheden weer veranderingen in komen kan het zijn dat  wij genoodzaakt zijn de zaken toch anders aan te pakken. Blijf de mail, website en socials in de gaten houden.

Begin
Het is de intentie om per 18 augustus de lessen weer te laten beginnen. We mogen de zaal weer in op dit moment en dat gaan we ook doen. Daarbij zullen we zoveel mogelijk gebruik maken van de mogelijkheden om te ventileren.
Materiaal moet tussen de lessen worden schoongemaakt, dus zullen alle lessen 5 minuten eerder stoppen.
Er mag met partner getraind worden en dat gaan we ook in passen. Indien jullie je daar niet prettig bij voelen laat dat dan weten, we proberen daar rekening mee te houden. Uiteraard hebben we er ook begrip voor als het trainen in een groep niet prettig voelt en je voorlopig niet komt trainen. Laat dit echter wel aan ons weten!

Eigen verantwoordelijkheid
Wij zijn er van overtuigd dat wij een club mensen hebben met hart voor jiu-jitsu en karate, maar daarmee ook voor hun eigen en andermans gezondheid. We willen dat ook niet lichtvaardig oppakken.
Iedereen die klachten heeft van verkoudheid blijft thuis, ook als jezelf denkt dat het wel mee zal vallen!
We gaan er vanuit dat mensen die  naar een gebied geweest zijn met code oranje of rood zelf 2 weken quarantaine in acht nemen, en die periode niet op de trainingen komen.

Mensen met klachten die getest zijn en te horen hebben gekregen dat de test negatief was (dus geen Corona) zijn uiteraard wel welkom.
Het is voor ons niet in redelijkheid mogelijk daarop onderzoek te verrichten, zodat we daarin expliciet jullie hulp en medewerking nodig hebben. Met zijn allen, en alleen met zijn allen, kunnen we de trainingen weer oppakken en ondertussen het virus zoveel mogelijk tegenhouden.

Vragen?
Als er vragen zijn horen we dat graag. Mede door vakantie kan het zijn dat de reactie enigszins vertraagd zal zijn.

Met sportieve, vriendelijke groet

Rogier en Sergio
mede namens Cor en het lesgevend kader.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *